Blog

Blog » Imitacija prirodne kose – ekstremni pomak u kvaliteti ekstenzija!

Imitacija prirodne kose – ekstremni pomak u kvaliteti ekstenzija!

Do sada smo u ponudi uglavnom viđali prirodnu i proteinsku kosu. Prirodna predstavlja vrhunsku kvalitetu dok proteinska predstavlja dobru kvalitetu ali s obzirom da je to kosa izrađena od modakrilnog vlakna koje izgledom podsjeća na prirodnu kosu ali se ne može tretirati na iste načine – to je ono što je nedostajalo.

Tražili smo nešto između – i dalje cijenom prihvatljivo ali kvalitetnije od proteinske kose i upravo smo to i pronašli! 🙂

Imitacija prirodne kose je izrađena od visoko-kvalitetnog kanekalona koji se unazad nekoliko godina kombinacijom moderne tehnologije i sve kvalitetnijih sastojaka popeo na sam vrh svjetske ljestvice korištenosti za izradu perika i ekstenzija iz vrlo jednostavnog razloga – povoljnije od prirodne kose a izgledom kao prirodna kosa.
Kanekalon bolje podnosi toplinu, lakše se uvija, kosa je mekša i podatnija te je petljanje svedeno na minimum. Ne može se farbati.

Glavne karakteristike koje odlikuju ovaj set su gustoća i prirodan izgled – dlaka na dodir kao prirodna kosa, bez umjetnog odsjaja te se lagano češlja i oblikuje.

Malo smo ‘zapostavili’ ekstenzije i posvetili se repovima, ali sada smo to ispravili sa ovim divnim setom koji će Vas oduševiti svojom prirodnošću! 🙂

Ponudu pogledajte i naručite na linku: https://valentina-ekstenzije.hr/kategorija/imitacija-prirodne-kose/

Moglo bi te zanimati i…

Komentiraj..

11 + 6 =