Učestala pitanja i odgovori​

Naručujete na način da kliknete na proizvod (njegov naslov) koji želite naručiti te potom sa desne strane tog proizvoda (ili na dnu proizvoda ako je poveći opis) odaberete – ‘dodaj u košaricu’.

Nakon toga Vas stranica automatski vodi na plaćanje. Imate opciju kliknuti i na ‘nastavi kupnju’ ako želite pogledati još proizvoda. Ako želite odmah platiti kliknete na dnu ‘kreni na plaćanje‘.

Stranica Vas tada vodi na dio gdje popunjavate svoje podatke u kućicama sa lijeve strane. Molimo da obavezno popunite sve kućice jer inače narudžba neće biti izvršena.

Kada popunite sve podatke tada sa desne strane odaberete način plaćanja – direktna bankovna transakcija ili plaćanje prilikom preuzimanja.

Najbitnija stavka koju puno ljudi ne odabere/označi je kućica koja se nalazi odmah ispod plaćanja te do nje piše : ‘Pročitao/la sam i slažem se s uvjetima korištenja i odredbama web-stranice’. Taj kvadratić obavezno morate označiti inače narudžba nije izvršena!

Kada označite kvadratić kojim prihvaćate uvjete stranice – kliknete na gumb koji se nalazi odmah ispod na kojem piše ‘NARUČITE’ – i to je to, Vaša narudžba je zaprimljena! 🙂

Potvrdu narudžbe ste primili na Vašu e-mail adresu koju ste napisali prilikom popunjavanja podataka stoga Vas ovim putem molimo i podsjećamo da je bitno staviti ispravnu e-mail adresu i kontakt broj mobitela kako bismo Vas mogli kontaktirati vezano za narudžbu!

Mailovi znaju zalutati u spam ili junk folder pa tamo također provjerite ako se ne nalazi u ulaznoj pošti.

Ako niste primili mail vrlo vjerojatno niste popunili ili odabrali neku od kućica prilikom popunjavanja podataka te narudžba nije izvršena!

Također Vas molimo da napišete kućni broj do adrese jer se nerijetko dogodi da to nedostaje u narudžbi. 🙂

Dostava je u roku 24 sata putem GLS kurira za sve narudžbe izvršene radnim danom od ponedjeljka – četvrtka do 12h.

Narudžbe koje su izvršene nakon 12h produžuju rok dostave na 48h.

Narudžbe koje su izvršene u četvrtak poslije 12 h, petak, subotu ili nedjelju će biti na dostavi u utorak (GLS ne radi vikendom)

FUTURA je na opip mekana i svilenkasta dlaka bez umjetnog odsjaja! Ne petlja se, češlja se sa izuzetnom lakoćom i zaista je gotovo nemoguće razlikovati je od prirodne kose!

Da, dobro ste pročitali, dlaka koja u potpunosti izgleda kao prirodna kosa! 

Trenutno je najkvalitetniji materijal na tržištu!

Odlično podnosi toplinu te se može kovrčati! Ne može se farbati.

Imitacija prirodne kose je izrađena od visoko-kvalitetnog kanekalona koji se unazad nekoliko godina kombinacijom moderne tehnologije i sve kvalitetnijih sastojaka popeo na sam vrh svjetske ljestvice korištenosti za izradu perika i ekstenzija iz vrlo jednostavnog razloga – povoljnije od prirodne kose a izgledom kao prirodna kosa.
Kanekalon bolje podnosi toplinu, lakše se uvija, kosa je mekša i podatnija te je petljanje svedeno na minimum.

U potpunosti je bez umjetnog odsjaja te izgleda kao prirodna kosa!

 Ne može se farbati.

Proteinska kosa je izrađena od modakrilnog vlakna koje izgledom podsjeća na prirodnu kosu ali se ne može tretirati na iste načine.

Poredak po kvaliteti:

FUTURA

Imitacija prirodne kose

Proteinska kosa

 

-Ako tražite najkvalitetniju opciju za svakodnevno nošenje to su svakako proizvodi izrađeni od najkvalitetnijeg materijala – FUTURE.

-Ako tražite kvalitetnu opciju koja je malo povoljnija cijenom a također je pogodna za svakodnevno nošenje – to je imitacija prirodne kose koja je odmah uz rame FUTURI.

-Ako tražite najpovoljniju opciju koja Vam treba samo za određenu prigodu a ne za svakodnevno nošenje onda je to proteinska kosa.

Na mjestu gdje su se ekstenzije zapetljale posprejajte sprejem za raščešljavanje te probajte lagano počešljati samo taj dio  (s time da ekstenzije držite jednom rukom za traku kako se ne bi izmicale). Ako ih ne možete dobro raščešljati polijte ih omekšivaćem za rublje ili nanesite masku te ih pustite jedno vrijeme da se dobro upije, kasnije ih isperite hladnom vodom (suše se prirodno dakle bez fena!). Ako imate tangle teezer četku možete ih lagano raščešljati dok je omekšivač ili regenerator na ekstenzijama. 🙂

Uvjet za ekstenzije je da možete složiti barem mali rep sa Vašom kosom. U tome slučaju idealni su repovi za kosu jer sa njima nema vidljivog prijelaza. Ako ipak želite raspuštenu kosu savjetujemo valovite ekstenzije jer će se manje vidjeti prijelaz sa njima nego sa ravnom kosom sa kojom je gotovo ne moguće sakriti prijelaz. Za one sa jako kratkom kosom i nemogućnošću slaganja ikakvog repa preporučujemo perike.

Vrlo jednostavno, trebate izbjegavati situacije u kojima je petljanje moguće. Primjerice ako jako puše vjetar složite ih u punđu ili rep. Izbjegavajte kupanje sa njima, a također i spavanje. Češljajte ih vrlo nježno jer grubo češljanje također može biti razlog njihovog petljanja. Prije peglanja ih vrlo dobro počešljajte kako sa peglom ne bi prošli preko zapetljanih dijelova-njih je kasnije gotovo nemoguće raspetljati.

Najbitnija stavka je  – uredno ih pospremiti nakon svakog nošenja. Prije nego ih odložite u njihov omot ih također počešljajte.

Ekstenzije skidate prije pranja a peru se po potrebi, nema pravila. 

Nažalost ne možemo garantirati kovrčanje proteinske kose s obzirom na to da se radi o modakrilnome vlaknu. Bilo je kupaca koji su to naravno uspjeli a s obzirom na njihov feedback preporučujemo kovrčanje viklerima . Prije micanja viklera obavezno ih posprejajte lakom za kosu.

Također je odlična opcija uvijanje vrućim viklerima.

Kovrčanje peglom i figarom je moguće samo pri prilagođenoj temperaturi (160-180 stupnjeva) s time da ne možemo garantirati kovrčanje modakrilnog vlakna navedenim aparatima (ali možete probati pratiti postupak kao kod kovrčanja perika jer je nama i mnogim kupcima uspjelo na upravo ovaj način opisan u videu)!

https://www.youtube.com/watch?v=KSN5eL12UQo

Mogu, preporučujemo češljanje četkom za ekstenzije, četkom od prirodne dlake ili najbolje tangle teezer četkom. Ekstenzije se obavezno češljaju od vrhova prema početku trake laganim nježnim pokretima. ( Ako češljate ekstenzije koje trenutno nosite, ekstenzije primite u ruku i tada ponovite postupak )

Ovisno o tome koliko ćete ih često nositi te koliko ćete se dobro brinuti o njima. Teško je odrediti točan vremenski rok jer svaka osoba drugačije brine o ekstenzijama.

Mogu, ali preporučujemo da šišanje ostavite frizeru!

Ne, nikada nisu niti će! 🙂 Rep ima sigurnosti češljić koji se čvrsto zabode u Vaš rep i ne može ispasti, a preko vrpce možete staviti i svoju gumicu za kosu kako biste još dodatno učvrstili rep. Ekstenzije na sebi imaju 5 ili 6 češljića i ti češljići se ne mogu otkopčati sami već samo uz pritisak, a naravno ne mogu ni skliznuti jer imaju silikonsku zaštitu koja ih čvrsto pritisne uz kosu. No zamislimo situaciju da se i jedan neposlušni češljić sam uspije otkopčati- na kosi ih je zakopčano još 5 tako da ste bez brige! 🙂

Curama koje su koristile ekstenzije jedno duže vrijeme znalo se dogoditi da jedan češljić pukne, da oslabi pritisak te se stoga teško zakopča, da popusti konac od učestalog korištenja i slično, u tome slučaju mi Vam možemo poslati zamjenske češljiće koje je samo potrebno zašiti uz traku. Svega nekoliko minuta posla i novi češljić je već funkcionalan! 🙂 Isto tako ako oslabi češljić na repu- potrebno ga je samo zašiti i to čvrsto kako se nebi uskoro dogodio isti problem.

Možete u bilo kojem obliku, ravne, raspuštene, kao rep i slično ali svejedno se ne preporučuje kupanje ili sunčanje sa njima jer morska sol i sunce oštećuju kosu i to trajno.

Naša preporuka je da složite pletenicu sa njima.

Mogu ali samo na nižoj temperaturi od otprilike 150-160 stupnjeva. Po potrebi malo pojačati. Pazite da ne pretjerate sa temperaturom inače ćete nepovratno oštetiti vrhove.

Sa svakim proizvodom naručenim na našoj stranici dobivate upute za održavanje i račun kao garanciju tako da ste bez straha od prevare! 🙂

Na količinu uvijek odobravamo popust dakle za više od 2 kupljena artikla od jednom (na treći ide popust), a naši stalni kupci redovito dobivaju i gratis proizvode. 🙂