Dostava i plaćanje

Rok isporuke

Dostava je u roku 24 sata putem GLS kurira za sve narudžbe izvršene radnim danom od ponedjeljka – četvrtka do 12h.

Narudžbe koje su izvršene nakon 12h produžuju rok dostave na 48h.

Narudžbe koje su izvršene u četvrtak poslije 12 h, petak, subotu ili nedjelju će biti na dostavi u ponedjeljak/utorak (GLS ne radi vikendom). 

(Izvršena narudžba* – ako je odabrano plaćanje pouzećem ili plaćeno karticom preko CorvusPaya. Za uplate na račun rok dostave se broji od onoga trenutka kada se iznos pojavi na računu, a ne od kada je narudžba izvršena na shopu.)

Pošiljka Vam stiže na adresu dostave koju ste naveli prilikom narudžbe u A4 kuverti putem GLS kurirske službe te sadržaj iste nije vidljiv.

Za otoke ne vrijedi rok dostave od 48 sati. Stići će ovisno o tome koji se dan u tjednu pošalju i koji dan kurirska služba ide na određeni otok.

Ako Vas nema doma u trenutku dostave, dostavu ćemo ponoviti za dva radna dana na istu adresu putem GLS kurirske službe ( pošiljku ne možete podići u poštanskom uredu jer ne radimo preko pošte).

 

                                                                                                                         Plaćanje

 

Narudžbu možete platiti: 

Prilikom primitka pošiljke GLS kuriru na ruke gotovinom ili karticom.

Uplatom na račun obrta što možete učiniti u bilo kojoj banci, pošti ili putem internet bankarstva (na e-mail ćete tijekom narudžbe dobiti potrebne podatke za uplatu ako ste odabrali naveden oblik plaćanja).
U ovome slučaju GLS kurir također dostavlja pošiljku koju bezbrižno preuzmete bez dodatnog plaćanja.

Kartično plaćanje preko CorvusPay naprednog sustava  za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. 

 

                                                                                                                      Inozemna dostava

Za dostavu van HR potrebno je iznos unaprijed uplatiti na račun obrta (nema opcije plaćanja pri primitku) te je okvirno vrijeme dostave 4-7 radnih dana.

Pošiljku šaljemo putem Hrvatske pošte (ako želite da šaljemo putem GLS-a potrebno je doplatiti iznos poštarine za što nam se javite na e-mail za dogovor).

Šaljemo samo u zemlje članice EU.

Za sva dodatna pitanja vezana uz inozemnu dostavu molimo da nas kontaktirate na e-mail info@valentina-ekstenzije.hr ili kliknite na Kontakt.